Vizit karte

Vizit karta je sastavni deo svakog profesionalno osmišljenog marketinškog plana. Postoji nekoliko mogućnosti da ostvarite dobar prvi utisak na budućeg poslovnog partnera ili klijenta, a jedan od njih  je kreativno osmišljena i kvalitetno odštampana vizit karta.

Odabir dizajna vizit karte, koji je u skladu sa Vašom delatnošću, idealno je sredstvo koje će Vaše potencijalne klijente podsetiti na Vas i nakon završenog sastanka. Po mišljenju mnogih advertajzing stručnjaka atraktivno osmišljena vizit karta jedno je od najvrednijih marketinških sredstava svakog preduzetnika.

Ukoliko poslujete sa inostranim kompanijama bilo bi poželjno da imate odštampane vizit karte i na jeziku Vašeg poslovnog partnera, jer biste se na taj način  predstavili kao firma koja poštuje svakog svog klijenta i vodi računa o najmanjim detaljima.

Najnovija istraživanja su pokazala da se čak na 40% vizit karti nalaze pogrešni podaci o osobi ili firmi sa kojom poslujete. Bilo da ste se odlučili za usluge izrade strandardnih ili luksuznih vizit karti ne smete dozvoliti da se na njoj nalaze pogrešne informacije o Vama, jer će Vas mnogo više koštati gubitak klijenta zbog pogrešne e-mail adrese ili broja telefona, nego štampanje novih sa tačnim  podacima.

Standardne vizit karte

Standardne vizit karte štampaju se na kunstdruk papiru uz mogućnost sjajne ili mat plastifikacije. Dimenzije u kojima se izrađuju su 85x55mm ili 90x50mm. Pored loga firme, obavezno je da na vizit karti budu odštampani brojevi telefona, adresa, e-mail adresa i sajt ukoliko ga Vaša kompanija ima. Poželjno je da dizajn Vaše standardne vizit karte bude jednostavan, a informacije jasne i koncizne.

Nestandardne vizit karte

Vizit karte mogu biti različitih dimenzija, boja i  oblika. U skladu sa Vašim željama kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam i mogućnost izrade unikatnih i atraktivnih vizit karti od najkvalitetnijih papira sa zlatotiskom. Luksuzne vizit karte često se vizuelno ne razlikuju mnogo od standardnih, ali prilikom prvog dodira osetićete razliku u kvalitetu materijala na kom su štampane.

Scroll Up