Majice sa štampom

Majice su najbolji način za reklamu vaše firme. Pamučne majice, ženske, dečije i majice dugih rukava samo su deo našeg asortimana. POLO MAJICE su takođe deo našeg velikog asrotimana i imamo veliki izbor boja i veličina kako polo majica tako i ženskih i dečijih majica kratkih i dugih rukava. Štampane majice vašim logo znakom videće mnogo ljudi u jednom danu. Razmislite kako je lep poklon majica sa štampom vaše firme na sajmu. Pored toga vaša kompanija ostavlja bolji utisak da ste tim.

Promocija, prezentacija firme je dobar povod da isprobate naše majice sa vašim logom. Mi radimo kvalitetno brendiranje majica, tehnikama: štampa, preslikač, flok, fleks i vez.

Majica za štampu je najpopularniji proizvod naše firme, to su popularne T-shirt majice.

Svaka majica je pešački bilbord reklama i najbolji način reklamiranja.

Štampa na majicama Vam omogućava da željenu fotografiju, odnosno natpis, prenesete na majicu i tako kreirati potpuno jedinstven, unikatan majicu odevni predmet, pogodan kako za ličnu upotrebu, tako i za poklon. Ovako štampane majice mogu biti interesantne i za razne promocije, kod kojih je neophodno uraditi nekoliko ili desetak identičnih majica. Štampanje na majicama radimo isključivo termotransfer postupkom.

Faktori koji utiču na izbor tehnike štampe na majicama su:

     Tiraž štampe na majicama

     Očekivani rezultat štampe

     Veličina dizajna koji se štampa na majicama

     Postojanost odštampanog dizajna

     Tekstura odštampanih detalja na majicama.

FLEX ŠTAMPA NA MAJICAMA

Flex štampa na majicama daje dugotrajan otisak, a radi se prenošenjem dizajna sa odštampane folije na majicu termopresom. Otisak je blago reljefast i koristi se kod štampe dizajna koji su jači po bojama i efektima.

SITO ŠTAMPA NA MAJICAMA

Sito štampa na majicama nudi najviši kvalitet otiska, ali se zbog neisplativosti uglavnom radi ređe i u samo u većim tiražima. Ispaltivost ove vrste štampe je za tiraže iznad 20 komada.

PRESLIKAČ ŠTAMPA NA MAJICAMA

Preslikač tehnika štampe na majicama spada u najisplativije tehnike štampe na majicama i radi se veoma često za tiraže ispod 10 komada. Dizajn se štampa digitalnim laserom i presom prenosi na majicu. Kvalitet štampe je dobar, ali je postojanost štampe kraća nego kod drugih tehnika štampe.

FLOK ŠTAMPA NA MAJICAMA

Flok tehnika štampe na majicama se koristi uglavnom za dizajne manjih dimenzija. Dizajn se na majice prenosi takođe termopresom.

 

Scroll Up