Usluge

Sito štampa

Perfektan otisak sa jakim nanosom boje. Nezamenljiva za štampanje specifičnih grafičkih proizvoda.

Offset štampa

Namenjena srednjim i velikim tiražima. Tehnologija pomoću koje se dobija najkvalitetniji mogući otisak.

Digitalna štampa

Tehnologija stvorena za male tiraže i brze poslove. Za sve ono što je bilo potrebno "juče".

Tampon štampa

Štampa sa indirektnim otiskivanjem gde se gumenim tamponom sa štamparske forme (klišea) boja prenosi na željeni predmet.

Brendiranje izloga

Plotovanje Katovanje, brendiranje izloga, štandova, automobila, štampa postera, reklamnih panoa.

Stamparija SitoGrafika može da Vam ponudi široku paletu proizvoda i usluga, koje će zadovoljiti Vaše potrebe i očekivanja. Obraćajući posebnu pažnju na specifičnost Vašeg poslovanja, nastojimo da Vam omogućimo da posedujete proizvode koji će stvoriti najbolju sliku o Vama i Vašoj firmi. Prilikom svog rada posebnu pažnju obraćamo na kvalitet štampe jer želimo da ista na najbolji način oslikava naš trud i posvećenost radu.

Kvalitet štampe zavisi od mnogih faktora. Osvrtom na ovu činjenicu štamparija SitoGrafika pažljivo bira najkvalitetnije materijale za štampu, odnosno papir, ploče i hemiju, koji zadovoljavaju najviše svetske standarde. Kontrolom kvaliteta štampe pri svim etapama iste nastojimo da zadržimo postignuti kvalitet proizvoda i opravdamo Vaše poverenje.

Kreativne ideje

Kreativna rešenja za vaše proizvode doprineće isticanju u gomili običnih. Bilo da su u pitanju proste vizit karte ili čitav komplet promotivnih štamparskih proizvoda, od nas možete dobiti uvek nešto specijalno.

Brza rešenja, povoljne cene.

Brza izrada, ali ne nauštrb kvaliteta. Svesni smo da vam se žuri da dobijete svoj materijal, pa smo se specijalizovali za ispunjavanje rokova poznatih kao "za juče".

Malo magije

Kao i za sve što je drugačije i uspešno, potrebno je malo magije. Kad dođete u naš poslovni prostor, tražite da Vam pokažemo neke od proizvoda koje smo osmislili ili sproveli u delo i kojima se ponosimo.

Scroll Up