Dresovi sa štampom

Odštampajte dresove

Kvalitetni dresovi igrača i golmana doprinose ukupnom profesionalnom imidžu sportskog tima. Uz njih igrači mogu da predstavljaju svoj klub u potpunosti kod kuće ili kada igraju u gostima. Kod nas možete štampati dresove odličnog kvaliteta i birajte iz niza boja i veličina. Datoteka za štampanje dresova može se lako i jednostavno konfigurisati na mreži. A mi brinemo o štampanju!

Tim bez dresova je teško identifikovati kao tim. Zbog toga su dresovi neophodan deo klupske opreme rukometnih, fudbalskih ili hokejaških klubova. U nama ste pronašli idealnog provajdera usluga, od koga ne samo da možete naručiti dresove odličnog kvaliteta, već ih i profesionalno odštampati.

Izbor boja koje odgovaraju klubu

Prilikom štampanja dresa igrača možete birati između različitih kombinacija boja, npr. belo-plave, belo-crne, crveno-bele i mnoge druge.

Dresovi igrača:

Plava/bela, žuta/plava, zelena/crna, svetloplava/bela, mornarsko/bela, crvena/bela, rubin/svetlo plava, bela/plava, bela/crna

Kod dresa dugih rukava možete birati između crvene, žute i sive boje.

Dresovi golmana:

Žuta, siva, crvena

Neka dresovi budu pojedinačno odštampani pomoću štampe sa flok folijom ili fleks folijom

Postoje dva procesa štampanja između kojih možete izabrati: štampanje fleks filmom i štampanje flok filma. Ovaj proizvod se može štampati pojedinačno iu flok foliji iu fleks foliji. Oba procesa označavaju proces transferne štampe u kome se motiv štampe „prenosi“ na tekstil koristeći noseći materijal. Flek folija koja se koristi za štampu fleks folijom sastoji se od noseće folije, sloja folije u boji i sloja toplotopljenog lepka. Štampanje sa flok transferom koristi specijalnu foliju za prenos, koja otisku daje tipično mekani, baršunasti osećaj.

Od prethodno obojenih folija iseče se željeni motiv i toplotom se „zavari“ za tekstil. Sa štampom flekso folijom i flok folijom, dostupan je širok spektar boja, a korišćeni proces prenosa omogućava rad sa apsolutnom pokrivenošću mastilom. Još jedna prednost je duga trajnost ovog izdržljivog otiska otpornog na cepanje.

Neka na dresovima budu odštampani brojevi igrača i/ili motiv

Možete da štampate naše dresove sa brojevima igrača ili sopstvenim dizajnom. Izbor boje, broj igrača (od 1 do 99) i ime igrača se mogu menjati u korpi za kupovinu. Tehnički list takođe sadrži pregled brojeva igrača i dostupnih boja. Font Arial Bold se podrazumevano koristi za ime igrača.

Broj igrača i ime igrača:

Levo sanduk sa brojem igrača

Povratak broja igrača

Broj igrača grudi levo + leđa

Ime igrača nazad + nazad broj igrača: 280 x 360 mm

ime igrača nazad + broj igrača grudi levo + leđa

Vaš prilagođeni dizajn štampe, na primer, naziv kluba, amblem ili logo, možemo da odštampamo na donjem delu grudi ili poleđini dresova. Naravno, možemo takođe da odštampamo brojeve igrača na grudima i/ili leđima.

Sopstveni motivi:

Prednja - u sredini: 250 x 140 mm

Scroll Up