Katalozi

Katalozi su jedan od najefektnijih načina marketinške promocije. Dobro dizajniran katalog znatno će doprineti prezentaciji Vaših proizvoda ili usluga, kao i ostvarenju primarnog cilja da predstavite  Vaš proizvodni asortiman na slikovit i atraktivan način.

Kao vrlo efikasan način promocije, katalog treba da Vas izdvaja od konkurencije. Prilikom odabira teksta i fotografija morate voditi računa o poruci koju šaljete, jer samo originalna i upečatljiva poruka može da stvori željeni efekat kod potrošača.

Ukoliko su informacije o Vašim proizvodima ili uslugama uklopljene sa dobro dizajniranim katalogom rezultat neće izostati. Danas veliki broj firmi koristi međunarodne sajmove kao mesta na kojima će predstaviti svoju delatnost, a upravo su katalozi savršen reklemni materijal za takav vid promocije.

Zahvaljujući mašinama za ofset štampu štamparija SitoGrafika nudi Vam izradu kataloga po najvišim standardima uz mogućnost dorade kao što je plastifikacija, klamovanje. Kataloge i brošure štampamo na visokokvalitenom papiru, obostrano, u punom koloru, na 150-300g/m2 kunstdruku ili drugim specijalnim materijalima po Vašem izboru.

Veliki izbor luksuznih papira sa mat ili sjajnim premazima znatno će doprineti atraktivnom izgledu Vaših kataloga, a proizvodi ili usluge koje nudite prikazani na ovakav način stvoriće kod Vaših klijenata realnu sliku onoga što im nudite.

Scroll Up