Nalepnice i etikete

Nalepnice, etikete i omoti su najekonomičniji vid reklamiranja i njihova osnovna funkcija je da jasno deklarišu Vaš proizvod. Koriste se za brendiranje, promocije, reklamiranje i obeležavanje samih artikala i zato veliku pažnju prilikom izrade istih treba pokloniti grafičkom dizajnu i odabiru kvalitetnih vrsta materijala i štampe. Svaki proizvedeni artikal mora biti jasno deklarisan. Dizajn, veličina i oblik nalepnice ili omota treba da budu prilagođeni Vašim proizvodima i da u isto vreme svojim atraktivnim izgledom privuku pažnju potrošača.

Nalepnice Izrada nalepnica podrazumeva štampu loga Vaše firme ili neke marketinške poruke koja će jasno asocirati potencijalne kupce na delatnost kojom se Vaša kompanija bavi. Njihova osnovna namena je identifikacija samog proizvoda i zato je veom bitan kvalitetan grafički dizajn istih. Nalepnice mogu da se štampaju na PVC foliji ili na samolepljivom muflon papiru 120-140g/m2 u mat ili sjajnoj varijanti. Stamparija SitoGrafika nudi Vam mogućnost izrade istih u različitim veličinama, oblicima i punom koloru, kao i štampu poster nalepnica i nalepnica nepravilnog oblika

Etikete i omoti Etikete i omoti su sastavni deo svakog artikla. One informišu potrošače o vrsti proizvoda, načinu upotrebe i kvalitetu istog. Osim što kupcima pružaju osnovne podatke o kupljenom artiklu, one imaju veliki značaj kao reklamni materijal u identifikaciji Vaših proizvoda među ostalim brendovima. Etikete i omoti se štampaju na ofset, kunstdruk ili muflon papiru i mogu biti različitih veličina i oblika. U zavisnosti od idejnog rešenja moguće su i dodatne tehničke operacije poput zlatotiska, i UV-laka kako bi Vaše etikete svojim jedinstvenim izgledom dodatno privukle pažnju kupaca.

Scroll Up