O nama

Štamparija SitoGrafika je nastala 2001 godine, kao zanatska radnja koja se bavila isključivo sitoštampom. Danas je koncipirana kao brzi grafički servis za manje i srednje poslove širokog spektra, po principu “sve na jednom mestu” sa zaokruženim ciklusima proizvodnje i raznolikim spektrom tehnika štampe.

U mogućnosti smo da u veoma kratkom roku savladamo svaki hitan posao. Mlad i veoma stručan kadar spreman je na svaki izazov. Opremljeni smo sa više različitih mašina i opremom za različite tehnike štampe. Štampamo na papiru, tekstilu, plastici, keramici i metalu. Da krenemo iz početka. Svaku vašu ideju i zamisao oplemeniće i pripremiti naš tim dizajnera i tehničara pripreme za štampu

Digitalnom štampom pokazaćemo vam probne primerke ali i odštampati male tiraže. U zavisnosti od vrste usluge (proizvoda) odmah se ulazi u direktan proces pripremanja za štampanje. Da li će to biti štampa na papiru ili neki proizvod od papira, proizvod od tekstila ili štampa na olovci prepustićemo to vrlo stručnom kadru.

Pođimo od toga šta treba jednoj firmi. – Vizit kartice – Memorandumi, računi, otpremnice, sve vrste poslovnih papira – Fascikle, papirne kese, katalozi i prospektni materijal – Etikete, ambalaža i reklamni letci – Radna odela, majice, kape, sportska oprema, zastavice i zastave – Reklamni materijal, poslovna galanterija, olovke, upaljači, privesci, rokovnici – Izrada reklamnih natpisa firmi, zastava, brendiranje automobila, štampa nalepnica na vodootpornim materijalima U prilici smo da vam ponudimo i veliki izbor reklamne galanterije prilagođene za uštampavanje vaše firme ili reklame.

Vrhunski ćemo vam i u maksimalno kratkom roku oplemeniti svaki od ovih proizvoda uz minimalne cene. Ukažite nam poverenje a mi ćemo vam uzvratiti na najbolji mogući način.

Šta radimo?

Za razliku od većine štamparija koje se bave isključivo masovnom proizvodnjom, kod nas možete dobiti i ručno izrađene, jedinstvene i luksuzne proizvode. Ako niste oduševljeni pozivnicama i čestitkama iz knjižare, menijima koji bolje da su pisani rukom na papiru za burek i volite da stvari koje vas predstavljaju budu urađene sa ukusom, mi smo tu za vas!

Kako radimo?

Profesionalno, posvećeno, predano. Ofset i digitalno, automatski i ručno, kompjuterski i analogno. Ponosimo se prijateljskom atmosferom i ličnim pristupom svakom poslu. Stručnost i iskustvo se podrazumevaju! Najbolje stvari koje možete da dobijete su najčešće ručno izrađene. Zašto bi promotivni materijal bio izuzetak

Zašto da izaberete nas?

Zato što želite proizvod koji će se razlikovati od ostalih. Želite kvalitet, ali i povoljne cene. Drugi su odbili da naprave to što ste zamislili kao "nemoguće", ili ne mogu da ispune rok koji imate. Visok nivo kvaliteta i zadovoljstvo klijenata su nam najbitniji.
Prosto - zato što želite nekog ko će štampati za vas kao za sebe.

Radimo naravno i sve klasične proizvode na papiru, knjige, časopise, kutijice, kese, letke, memorandume, blokove, vizit karte, po vrlo povoljnim cenama i u kratkom roku.

Scroll Up