Sito štampa

Sito štampa predstavlja jednu od najstarijih vrsta štampe. U novije vreme doživela je potpuni preokret i postala opšte prihvatljiva tehnika štampanja, u svetu i kod nas. Uz pomoć sito štampe moguće je ostaviti otisak na skoro svim vrstama materijala i ravnim površinama.

Primenjiva je za štampu na keramičkim, drvenim, plastičnim, metalnim i staklenim površinama. Međutim najširu primenu nalazi u tekstilnoj industriji, zbog svog kvaliteta otiska, na osnovu kog je postala neizostavan alat modne industrije. Tekstilni predmeti poput majica, košulja, uniformi, torbi i raznih drugih dizajnerskih zamisli, dobijaju sasvim novu dimenziju kada se na istima primeni sito štampa.

Stamparija SitoGrafika može da Vam ponudi vrhunski kvalitet sito štampe, na različitim materijalima uz najkraće rokove za isporuku proizvoda.

Asortiman proizvoda na kojima vršimo sito štampu čine:

- PVC artikli - folije i nalepnice različith dimenzija

- tekstil - majice, duksevi, reklamne trakice

- papir - pozivnice, čestitke, koverte

- promitivni akritkli - hemijske olovke, upaljači, privesci, metalne kutije za bombone, pakovanja za boce, rokovnici, držači za mobilne telefone, trakice za mobilne telefone i ključeve, podmetači za miš, kišobrani, čaše, pepeljare, setovi.

Sito štampa je danas jedna od najpopularnijih metoda štampe, jer je uz pomoć nje moguće nanati značajno deblji sloj boje u odnosu na druge tehnike štampe. Rezultat toga je visok kvalitet otiska i dugotrajnost istog. Upravo iz tog razloga se sito štampa koristi za reprodukciju slika poznatih umetnika.

Prednosti sito štampe:

- kvalitetan i postojan otisak

- mogućnost štampe na gotovo svim materijalima

- najbolje rešenje za štampu na tekstilu

- najbolji izbor za velike serije i tiraže

Svuda oko nas možete primetiti predmete koji su prošli postupak sito štampe. Različiti posteri, reprodukcije, nalepnice, slike na drvetu ili plastici, nastale su ovom tehnikom. stamparije SitoGrafika je da svet oko Vas oboji raznovrsnim bojama uz pomoć sito štampe. Ekspanzija sito štampe i njena primena na tekstilu pomerila je granice mode, dizajna, stila, trendova i svakako ukusa pojedinca.

Scroll Up