Pozivnice

Pozivnice i čestitke su vrsta reklamnog materijala koji se koristi u izuzetnim prilikama. Za razliku od drugih promotivnih štampanih sredstava čiji je cilj da Vaša marketinška poruka stigne do što većeg auditorijuma, poslovne pozivnice i čestitke upućuju se određenim korisnicima Vaših usluga i određenim povodom. Prilikom izrade pozivnica i čestitki naročitu pažnju treba pokloniti dizajnu i odabiru papira, jer su upravo to detalji koji ostavljaju značajan utisak na Vaše poslovne partnere i klijente. Originalni dizajn i štampa pozivnica na kvalitetnom papiru predstaviće Vas kao uspešnu kompaniju koja drži do svog renomea. Pozivnice i čestitke štampaju se u punom koloru na 350 g/m2 kunstdruku. Osim uobičajenih dimenzija, štamparija SitoGrafika nudi Vam izradu poslovnih čestitki različitih oblika i veličina uz mogućnost dodatnih tehničkih operacija poput zlatotiska i blindruka tj. reljefne štampe.

Pozivnice Pozivnice za proslavu jubileja Vaše firme ili promocije novih proizvoda treba da budu odštampane na najkvalitetnijem papiru, kako bi Vas kod klijenata predstavile srazmerno uspehu Vaše kompanije. Poslovna pozivnica, osim standardnih podataka o mestu i vremenu održavanja događaja, treba da sadrži i najbolje idejno rešenje koje će istaći logo Vaše kompanije. Kako biste upotpunili vizuelni izgled pozivnica, poželjno je da obratite pažnju i na štampu koverti, čime ćete korisnicima Vaših usluga dodatno ukazati na izuzetnu poslovnost Vaše firme.

Čestitke Veliki broj kompanija koristi kraj kalendarske godine kako bi se mnogobrojnim klijentima zahvalili za uspešnu saradnju tokom godine. Poslovne novogodišnje čestitke dizajnirane tako da istovremeno asociraju primaoca na Vašu firmu, ali i na predstojeće praznike, stvoriće kod korisnika Vaših usluga utisak poštovanja svakog klijenta pojedinačno. Osim novogodišnjih iskoristite priliku da svojim poslovnim partnerima pošaljete poslovne čestitke prilikom proslava određenih jubileja. Na taj način, posebnom porukom sa logom Vaše kompanije, pokazaćete koliko Vam je stalo do svake firme sa kojom poslujete.

Štamparija SitoGrafika može ponuditi svoje usluge:

     Štampa pozivnica za venčanje

     Štampa pozivnica za krštenje

     Štampa pozivnica za rođendane

     Štampa pozivnica za komercijalne i korporativne svečanosti

     Štampa pozivnica za izložbe i konferencije

     Štampa rasporeda sedenja na svečanostima ili drugim događajima

Pozivnice mogu biti štampane korišćenjem vašeg dizajna ili dizajna koji predlože grafički dizajneri štamparije SitoGrafika. U oba slučaja se dizajn prilagođava vrsti štampe, vrsti papira, kao i dimenziajma pozivnica.

Dimenzije pozivnica mogu biti standardne ili personalizovane, a štampa može biti obostrana, jednobojna ili u punom koloru.

Pozivnice se mogu štampati tako da budu ravne ili sa savijanjem. Moguće je i dodati dekorativne elemente kao što su ukrasne tračice, a mogu se štampati i pozivnice sa zvučnim efektima koji se javlaju pri otvaranju.

Izbor je stvarno veliki, a granica u dizajnu nema, kao i u štampi.

Što se papira i vrste štampe pozivnica tiče, može se koristiti sjajni, mat ili reljefni papir sa štampom i dizajnom po želji.

Scroll Up