Duksevi sa štampom

Reklamni duks je odličan modni detalj za firme koje neguju opušten stil odevanja zaposlenih.

Obucite vašeg zaposlenog u lep duks sa kapuljačom, sa dobrim vezom i veoma lako ćete od njega dobiti super reklamu na putu od posla do kuće, u autobusu ili gde god da ga put nanese.

Veliki izbor modela pogodan za prelazne periode godišnjih doba preko laganih uniformi.

Brendiraju se sitoštampom, DTF preslikačem.

Štampa na duksevima

Štampa na duksevima može da se izvrši na prednjoj ili zadnjoj strani duksa. Ne postoji ograničenje u mestu štampe, jednino ukoliko postoji dizajnersko ograničenje. U ponudi su debele i tanke dukserice, kao i one sa i bez kapuljače, koje se kopčaju ili navlače preko glave.

Pored modela, duksevi za štampu dolaze u nekoliko različitih boja, kao i veličina. U ponudi su sve standarne veličine dukserica za štampu, kao i muški u ženski modeli dukseva za štampu.

Reklamne dukserice su izrađene od pamuka, poliestera, elastina i miksa ovih materijala.

Duksevi sa kapuljačom za štampu

Duksevi sa kapuljačom su najpopularniji kod mlađih osoba. Poslednjih 30 godina su postali izuzetno popularni. Zeppelin u svojoj ponudi ima nekoliko modela dukseva sa kapuljačom spremnih za štampanje. Tako da možete birati između dukserica sa kapuljačom koji imaju rajsferšlus i onih koji se navlače preko glave. Tu su i deblji i tanji modeli, kao i modeli u više boja (crvena, zelena, plava, siva, bela, crna). Kod nas možete naručiti reklamne dukseve sa kapuljačom namenjene i za muškarce i za žene.

 
Scroll Up