Reklamni blokovi

Reklamni blokovi su idealno sredstvo za promociju proizvoda ili osnovne delatnosti Vaše kompanije. Zbog svoje praktičnosti i velikog broja kombinacija formata, poveza i materijala, danas su veoma rasprostranjeno sredstvo za advertajzing Vaše firme i usluge koju nudite.

Osim svoje osnovne funkcije da se na njima zapisuju različiti podaci, reklamni blokovi su idealan  način da svojim klijentima tokom svakodnevnog rada  skrenete pažnju na  Vašu kompaniju. Kako biste svoje proizvode promovisali na što atraktivniji način dizajn korica Vaših blokova mora imati jedinstveno idejno rešenje koje će  pored loga Vaše firme i fotografija koje se nalaze na prednjoj strani korica jasno asocirati Vaše klijente na delatnost kojom se bavite.

Korice reklamnih blokova izrađuju se od 300g/m2 kunstdruk papira uz sjajnu plastifikaciju, dok se unutrašnje strane štampaju na 80g/m2 ofsetnoj hartiji. Reklamni blokovi u zavisnosti od njihove prevashodne namene mogu se povezivati lepljenjem, klamanjem ili metalnom spiralom, koja može da se stavi sa leve ili gornje strane bloka.

Poslednjih godina kao veoma praktično rešenje za reklamiranje pojedinačnih proizvoda pokazali su se samolepljivi blokčići. Oblik, dimenzije i broj listova radi se u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, dok se štampa vrši u punom koloru na 90g/m2 ofsetnom papiru.

Zahvaljujući velikom izboru kvalitetnih materijala i poveza koje u svojoj ponudi ima štamparija SitoGrafika, Vaši reklamni blokovi neće biti samo jedan u nizu marketinških sredstava za adekvatnu prezentaciju firme, nego i znak pažnje za Vaše poslovne partnere.

Scroll Up